Náš web využívá malé soubory cookies k analýze návštěvnosti eshopu. Procházením webu s tím souhlasíte. Více zde.

Jak vybrat matrace do rozkládací postele

napsal Pavel Frček, ml. 02/06/2017 0 Konetáře

Výběr matrace do postele je velmi důležitý a je třeba mu věnovat určitou pozornost. Do rozkládací postele jsme pro Vás vybrali 3 matrace naší výroby, které jsme v kombinaci s "rozkládací postel + matrace" zvýhodnili.
Jedná se o matrace Sal, Bali a Dubai. Rádi bychom Vám je nyní představili.

 

Matrace Sal

 

Matrace Sal je klasická sendvičová matrace vyrobená z PUR pěny společně s nopkovanou studenou pěnou. Matrace je vyšší tvrdosti číslo 3. Pro každodenní spaní bychom doporučili matraci Bali nebo Dubai. Má nosnost 130 kg a výšku 13 cm. Potah je kvalitní TRIMTEX, za příplatek lze rozšířit na Aloe Vera.

 

Podrobný popisek u nás na eshopu zde: http://svetposteli.com/matrace-frcek-sal

Matrace Bali

 

Matrace Bali je velice kvalitní a poholdná matrace s jádrem z PUR pěny. Nopkované strana, která Vám dopřeje příjemné usínání je zhotovena ze studené pěny a nenopkovaná druhá strana je vyrobena z viskoelastické pěny, která se přizpůsobí Vašemu tělu. Matrace je tedy oboustranná a je jen na Vás, jakou stranu si vyberete. Matrace je vysoká 15 cm s nosností do 110 kg. Za příplatek 440 Kč lze vyrobit i Bali Hard s nosností 130 kg.

 

Podrobný popisek u nás na eshopu zde: http://svetposteli.com/matrace/matrace-frcek-bali

Matrace Dubai

 

Představujeme Vám královnu naší značky, matraci Dubai. Matrace Dubai je snížená matrace Zanzibar, jelikož její použití je hlavně do rozkládacích postelí. Dubai je symbolem luxusu, stejným symbolem je i tato matrace vyrobená z viskoelastické pěny s jádrem ze studené pěny. Prořezy zajišťují krásné provzdušnění matrace. Matrace je vysoká 16 cm s nosností do 130 kg.

 

Podrobný popisek u nás na eshopu zde: http://svetposteli.com/matrace/matrace-frcek-zanzibar

Půlená matrace = přes den pohodlná pohovka, v noci plnohodnotná postel

K posteli doporučujeme zakoupit jednu matraci klasickou a druhou tzv. ROZPŮLENOU. S rozpůlenou matrací můžete z postele udělat ihned pohodlnou pohovku. Rozpůlená matrace jsou vlastně dvě poloviční matrace spojené zipem = matrace jde zlomit.